top of page
Bijles aan huis A+ Student

Vragen en antwoorden

Is het volgens de coronamaatregelen toegestaan voor de docent om bij mij thuis bijles te geven?

Ja, dit is toegestaan onder enkele voorwaarden. U mag maximaal 1 persoon per dag thuis ontvangen. Hiernaast moet er uiteraard een mondkapje gedragen worden, genoeg afstand worden gehouden en dient de docent zijn/haar handen te wassen bij binnenkomst. Online bijles volgen is niet verplicht maar wordt wel sterk aangeraden. Voor meer informatie omtrent bezoek in coronatijd, verwijzen wij u door naar www.rijksoverheid.nl

Mag ik in termijnen betalen?

Na de proefles kiest u een pakket. U kunt er voor kiezen om in een keer te betalen of in 3 termijnen. Kiest u voor 3 termijnen, dan ontvangt u om de 2 weken een factuur. Bijvoorbeeld: U kiest het "Long-term" pakket van 40 uur. Deze kost in totaal 40 x €24. Na het kiezen van het pakket ontvangt u de eerste factuur met 1/3 deel van het totaalbedrag plus de eenmalige inschrijfkosten. Na 2 weken ontvangt u de tweede factuur met 1/3 deel van het totaal bedrag. Weer 2 weken later ontvangt u de laatste factuur met 1/3 van het totaalbedrag. Bij uitzonderlijke situaties kan er een betalingsregeling worden aangevraagd en kunt u in meer termijnen betalen.

Ik heb meer dan één bijlesdocent nodig. Is dit mogelijk?

Jazeker! Als uw zoon/dochter hulp nodig heeft bij meerdere vakken dan doen we ons best om een docent te vinden die kan helpen met alle benodigde vakken. Mocht dat niet mogelijk zijn dan zoeken we graag verder naar een docent die bijles kan leveren voor de resterende vakken. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Ik ben ziek. Mag ik de les verplaatsen?

Uw kind is ziek en u wil de bijles annuleren. Dit dient u minimaal 48 uur vóór de bijles door te geven aan uw docent. Wanneer u dit op tijd doorgeeft dan heeft u genoeg tijd om samen met uw docent een nieuwe datum in te plannen om de gemiste uren in te halen. Verder bent u zelf verantwoordelijk om gebruik te maken van de uren in uw urenpakket binnen de geldigheidsperiode.

bottom of page